arch

Бібліовісті

Українська книга – українським дітям

изображение viber 2023-02-11 22-00-32-522«Друг нашого друга – наш друг», перефразовуючи відомий вислів, скажемо, що Микола Томенко не випадково є володарем почесної відзнаки Української бібліотечної асоціації «Друг бібліотек». У цьому переконалися, спілкуючись з відомим політиком, громадським діячем і просто непересічною людиною, яка займається просвітницькою, науковою роботою і щодня намагається зробити щось корисне для нашої держави. «Прожити кожний день так, щоб увечері знаходити відповідь на питання «Що я зробив для України?»», – цього гасла Микола Володимирович дотримується чітко і невпинно.
 
 
 
З його розповіді дізналися про низку проєктів, якими активно займається він і його команда однодумців, що популяризують українську історію, культуру і традиції, а також про те, яку надають підтримку дитячим бібліотекам як осередкам духовного розвитку і культурного просвітництва дітей та підлітків.
Щиро вдячні особисто пану Миколі і Фонду «Рідна країна», ініціаторам проєкту «Українська книга – українським дітям», що реалізується за підтримки Держтелерадіо України, за чудові книжки – подарунок бібліотеці.
Не з порожніми руками завітав до бібліотеки і Бойчук Юрій Дмитрович - ректор ХНПУ імені Г.С.Сковороди.
Дякуємо пану Юрію за теплі слова щодо співпраці з ХОБД та ґрунтовний біобібліографічний покажчик до 300-річчя філософа "Григорій Сковорода: Філософія життя і творчості "Українського Сократа", який він вручив директору нашої бібліотеки.
Поважні гості не лише поспілкувалися з колективом бібліотеки, а й із задоволенням побували у відділах обслуговування і переглянули експозицію бібліотечного музею.
изображение viber 2023-02-11 22-00-54-422 изображение viber 2023-02-11 22-00-59-962 изображение viber 2023-02-11 22-01-07-088
 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх