arch

Бібліовісті

Щастя у творчості

 

photo 2023-01-26 14-10-05Давній друг Харківської обласної бібліотеки для дітей, керівник двох гуртків «Школа успіху» та «Точка зору» Центру дитячо-юнацької творчості №5 м. Харків Леонід Гапєєв відвідав нашу книгозбірню та подарував нашим читачам сучасні українські видання. Вони були надіслані з міста Рені Національною спілкою журналістів України в межах першого міжнародного фестивалю-огляду «Щастя у творчості», ініційованого Леонідом Гапєєвим.
Наші читачі тепер можуть ознайомитися із найсучаснішими унікальними виданнями: альманахами, журналами, збірками літературних творів.
photo 2023-01-26 15-29-50Коли «світова павутина» через часті відключення електроенергії стала дедалі менше доступною, Леонід почав збирати літературу для дітей: наставник молоді вирішив, що зараз саме час взяти в руки книги та журнали. Леонід Гапеєв звернувся до Національної спілки журналістів України із закликом допомогти у збиранні літератури для дітей Харкова. І вони не залишилися байдужими.
Щиро вдячні усім причетним за отримані сучасні українські видання!

«Без сумніву, кожен прагне бути щасливим, чи не так? І безмежний світ творчості, емоцій, ідей, думок, почуттів та й не тільки дає для цього свої можливості у рамках першого міжнародного фестивалю-огляду «Щастя у творчості». Л. Гапєєв

photo 2023-01-26 14-10-01 

 

 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх