arch

Бібліовісті

День Української Державності

14 - копия28 липня - День Української Державності

Свято встановлено Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423, підписаним під час урочистостей до тридцятої річниці незалежності України.

28 липня обрано не випадково, адже це - День Хрещення Київської Русі-України.

День Української Державності утверджує понад тисячолітні традиції українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

Цей день покликаний об’єднати українців, показати зв’язок поколінь нашого народу.

З нагоди свята запрошуємо переглянути слайд-програму «Єдина духом Україна».

Наша Україна багата на талановитих людей.

Українці – це і відомі на увесь світ письменники, і науковці, винахідники та музиканти, художники, – сильні духом особистості, які боролися та борються за наші права й свободи, відстоюють Україну як вільну та незалежну державу.

Героїв країна  моя Україна - копияЗараз наша країна переживає скрутні часи, але ми вистоїмо та переможемо, тому що сила країни – її народ. Українці – працьовита та волелюбна нація. Україна – країна героїв. Герої – наші воїни, які захищають кордони та боронять людей від терору росії; герої – лікарі, які борються за життя своїх пацієнтів; герої – волонтери, які допомагають; герої – це ті, хто працює, незважаючи на обстріли; герої – ті, хто чекає та піклується про своїх рідних.

Пропонуємо переглянути віртуальну книжкову виставку “Героїв країна – моя Україна!”, що розкаже про видатних людей України. У анонсованих книжках ви знайдете історії непересічних українців, що підтримають та надихнуть читача упевнено йти до своєї мети, до Перемоги.

Разом ми – сила! Усе буде Україна!

 

Вверх