arch

Бібліовісті

зустріч із заступником Голови представництва ЄС в Україні паном Ремі Дюфло

 

єс 3Коли Україна вступить до ЄС? Як східне партнерство вплине на цю подію? Як зміниться роль бібліотек після євроінтеграції? На ці та інші питання давав відповідь заступник Голови представництва ЄС в Україні пан Ремі Дюфло під час онлан-зустрічі 18 листопада. До зустрічі приєдналися понад 70 осіб – вчителі й викладачі євроклубів, бібліотечні фахівці єврокуточків, представники інформаційних центрів ЄС на базі університетів з усієї України. Долучилась і Харківська обласна бібліотека для дітей.
Під час зустрічі пан Ремі подякував усім присутнім, що попри пандемію, усі тримали зв'язок та працювали і наголосив на довготривалих відносинах між ЄС та Україною, розповів про нові ініціативи ЄС, до яких тепер активно долучатимуть не лише студентів, а й школярів, про розширення мереж ЄС в Україні.
Також заступник Голови представництва ЄС розповів про те, як відвідував євроклуби та бібліотеки цього року, що його здивувала згуртованість та високий рівень зусиль українського суспільства заради євроінтеграції. А також відповів на питання, що треба зробити Україні на законодавчому рівні, аби прискорити процес вступу до Європейського Союзу, як припинити війну на Сході України, роль Східного партнерства, як впливатимуть бібліотеки та культурні центри ЄС в Україні на всі ці процеси.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх