arch

Бібліовісті

Зустріч з видавництвом "Фабула"

 

фото ФабулаЯкі книги українських авторів на піці популярності? Хто потрапив в довгий список Книги року ВВС? Що цікавить сучасного читача? Про це 11 листопада розповів фахівцям бібліотек Харківщини представник видавництва «Фабула», яке є підрозділом корпорації «Ранок». До онлайн-зустрічі завдяки обласній бібліотеці для дітей приєдналося 24 бібліотечних заклади міста та області.
У відповідь на сучасні проблеми глобалізації, цифровізації суспільства і всепоглинаючої системи соцмереж та гаджетів Ніколас Дімітров написав технотрилер «Дилер реальності». В ній автор передбачає те, з чим може зіткнутися людство вже дуже скоро.

Суспільство завжди цікавить закулісне життя зірок. Саме про це книга Володимира Єшкілєва «Патерн», яка розповідає про людей, що потрапили на шоу типу «Дом 2».
Тем стосунків жінки й чоловіка, найпопулярніших проблем сучасного світу – комунікації, аб'юзу, пошуку другої половинки торкаються у своїх книжках Світлана та Андрій Клімови («Ті, кого немає»), Ярослава Литвин («Не мій дім» та «Рік розпусти Клауса Отто Баха»).
Проблеми релігії, моралі, етики розкриває Олексій Філановський в своєму романі «Провінціал». Цю книгу визнано найкращою на Черкаській Толоці.
Актуальними для читача залишаються й історичні романи. У цій царині пише Володимир Винничук – трилогія ретродетективів про часи Другої світової війни («Вілла Декера», «Агент Лилик», третя готується до друку) та Остап Українець – трилогія історичних романів про Україну («Канцелярія хрестових походів», «Малхут», «Дискордія»).
Фахівці бібліотек щиро вдячні видавцям за огляд літератури та чекають на нові зустрічі.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх