arch

Бібліовісті

«Дорогами війни – дорогами безсмертя»

 

IMG 20210507 101032Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї. Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія і слава нашого народу – Друга світова війна і Велика Перемога.
Бібліотекарі ХОБД долучилися до відзначення Дня пам'яті та примирення й 76-ої річниці з Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До меморіальної години «Дорогами війни – дорогами безсмертя» приєдналися старшокласники Харківського обласного вищого училища фізичної культури та спорту та п’ятикласники IMG-00045b67536e7fcde2dee8dc6ade9d33-VХарківської ЗОШ № 5, щоб разом згадати сумні події Другої світової війни та вшанувати подвиг українського народу в ті страшні роки. Головна мета заходу - зберегти пам’ять про те, якою страшною трагедією для українців була ця війна, та про ціну, яку заплатили наші батьки і діди за звільнення України та Європи від нацистських загарбників.
До величної дати у бібліотечному вікні розгорнута книжкова виставка «Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо», на якій представлена науково-популярна та художня література про ці історичні події та їхнє осмислення, що привертає увагу відвідувачі бібліотеки та перехожих.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх