arch

Бібліовісті

Slam book «Суперкнига».

тиждень дчЗакриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у Харківській обласній бібліотеці для дітей у форматі slam book «Суперкнига». Цьогоріч усі заходи проходили в онлайн-режимі. Проте, це не завадило допитливому і вдумливому читачу розширити свій кругозір й обрати свою суперкнигу.  Смаки наших  читачів різняться не лише стосовно віку, а й уподобань - і це чудово. Так, наприклад, відвідувачі віртуального бібліокафе одержали справжню читацьку насолоду, скуштувавши бібліострави на власний вибір: приправлені присмаком історичної давнини, гостросюжетні детективні і, звичайно, пройняті палким і непереборним почуттям – коханням.

 
 
 
 
 
ЛавроДля багатьох читачів, особливо молодшого віку, гарна книжка асоціюється з якісними картинками.  Поміж найкращих сучасних українських художників-ілюстраторів  вагоме місце займає творчість Костя Лавро. Арт-портрет «Найколоритніший сучасний книжковий графік», підготовлений до 60-річчя від дня народження митця, а також книжкова виставка, розгорнута у бібліотеці,  дозволили дізнатися про становлення творчого генію і насолодитися прекрасними ілюстраціями до книжок.

 

камылаЛітературний story-time «Казкові повісті Кейт ДіКамілло»  провели у компанії сучасної авторки- американки та її  неперевершених героїв: мишеняти Десперо, кролика Едварда, собаки, яка  уміє посміхатися, Вінн-Діксі та її господарки тощо.
 
 
 
 
 
ЛісовичокЧитачі молодшого віку мали змогу покружляти на казковій каруселі «Дивовижний світ Старичка-Лісовичка» з нагоди 110-річчя від дня народження української письменниці Казимири Полякової.
 
 
 
 

Бібліопригода «Почитаємо, пограємо, відгадаємо» запрошує дітей і дорослих у подорож країною казок та пропонує згадати і продемонструвати знання українських народних казок . Грайте й ви з нами в кахут!
 

 

Таким насиченим на події, цікаві зустрічі та відкриття видався Всеукраїнський тиждень дитячого читання у нашій бібліотеці. Сподіваємося, ваш читацький апетит розгорівся сповна? Тож чекаємо на вас offline/online, приходьте за новими порціями. А також не забудьте поділитися відгуками про книжки, які «смакували» вам найбільше.

 
 
Slam book «Суперкнига»
 
Про найцікавіші книжки від наших читачів:
 
 
Книжкові поради від Артема
 

Таїсія радить прочитати...


 
 
А що порекомендуєте занотувати до slam book «Суперкнига» саме ви?
 
 
 
 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх