arch

Бібліовісті

До Дня Святителя Миколая, Чудотворця

 

6  Вихованці Ржавецького психоневрологічного інтернату: Саша, Вітя, Юра… і багато інших, – уже давно вони стали для нас не просто підшефними, а в першу чергу, людьми, яким співчувають, яким щиро хочеться допомогти матеріально чи хоча б підтримати добрим словом. Карантин вніс суттєві корективи у нашу співпрацю. Майже рік минув від останнього візиту до інтернату, але, попри все, нас там чекали, нам зраділи, наших співробітників пам’ятають і передали їм вітання.
 

 


  Напередодні Дня пам’яті одного з найбільш шанованих серед людей угодників Божих Святителя Миколая нам вдалося не тільки поспілкуватися на різноманітні теми як давні друзі, а й порадувати гостинцями.
  Сподіваємося, для вихованців закладу гарним додатком до свята стануть солодощі, про які подбали справжні помічники Миколая. Приємно, що навіть у скрутні часи є люди, які не бояться віддавати, жертвувати заради інших. З великою радістю і вдячністю хочемо назвати їх імена: товариство «Світс-7», Скубій Володимир Олексійович (Конд-Клас — фабрика натхнення), Кириленко Роман Іванович (торгова група «Союз»).
  Безперечно, у Святителя Миколая є чимало послідовників. Серед них – БО "БФ Волонтери: Дорослі-Дітям". Щиро дякуємо волонтерам і особливо – куратору Ржавецького інтернату Вєрі Ковальовій та водієві Владу. Без їхньої допомоги нам було б вкрай важко здійснити все задумане.
  Свята продовжується, а приводів для благодійності – безліч. То ж приєднуйтеся, добрі люди. Тільки разом – ми сила.
 
 5-1 1-1 4-1
 
 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх