arch

Бібліовісті

"На свято Миколая в небі іскорка палає"

svjatoБезліч посмішок, обіймів, веселощів та купа мильних бульбашок – саме так привітали наші фахівці вихованців Центру реабілітації дітей-інвалідів «Промінь».
Розпочалося дійство "На свято Миколая в небі іскорка палає" із виступу Феї Добра, яка занурила дітей у казку та розповіла деякі факти з життя Миколая Чудотворця.
Створити справжню атмосферу дива та чарівництва допоміг друг нашої бібліотеки – Максим, який сьогодні перевтілився на клоуна. Веселий, енергійний під звуки чарівної музики переніс усіх присутніх в Країну добра, де втілюються усі мрії. Як справжній ілюзіоніст він створював дивовижні бульбашки та бульби, маленькі, розміром з монетку, та величезні, з людський зріст, одна в одній, подвійні…

Щирими веселощами та позитивом від нашого майстра-чарівника заразилися і діти, і підлітки, і дорослі.  А потім і вони спробували себе як шоу-мени, створюючи дивовижні різнокольорові переливчасті бульбашки, які так весело лопаються від дотику…
Доповнили свято солодощі, які для вихованців центру «Промінь» передали добродії – виробники печива та цукерок. З іскоркою добра в серці кожного з присутніх залишали ми цей заклад, сподіваючись на нові зустрічі.
А ось такі миші, зроблені вихованцями Центру, тепер оселяться в нашій бібліотеці та будуть радувати відвідувачів й приносити щастя упродовж наступного року.

Фото

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх