arch

Бібліовісті

Мистецький проект «Зелені легені»

Зелені легені 2Вересень лише розпочався, а фахівці Харківської обласної бібліотеки для дітей, як завжди, активні, у вирі сучасних подій міста вже долучилися до міжнародного міжкультурного мистецького проекту «Зелені легені».
Ліс, дерево, рослина… Чи замислювався хтось, наскільки вони є важливими для нормального існування кожної людини? Яке значення мали для наших пращурів та як безглуздо знищуються сьогодні?
4 вересня в медіацентрі «Накипело» відбулася прес-конференція і презентація міжнародного міжкультурного мистецького проекту «Зелені легені». Серед присутніх були бібліотекарі, журналісти, митці, поети, художники, активісти, представники громадських організацій, викладачі, депутати з міста Харкова та районних міст Харківського регіону.

Зелені легеніВ результаті співпраці митців та бібліотекарів планується створити унікальну виставку, в якій будуть представлені як світлини із екологічним станом Харківщини, так і картини, скульптури, керамічні роботи.
Мета проекту: привернути увагу до екологічних проблем із зеленими насадженнями та спонукати громаду до дій та змін. Вже обрано десять локацій, на яких буде презентовано виставку. Вже у листопаді цього року вперше у нашому місті її відкриють у Харківській обласній бібліотеці для дітей, далі – на інших локаціях Харкова, а вже потім – у Мюнхені.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх