arch

Бібліовісті

Дитяче містечко «Отрадное»

 


Навіть улітку фахівці Харківської обласної бібліотеки для дітей невтомно працюють, продовжують виконувати просвітницьку та виховну місію, прищеплювати любов до книги.
Разом з новими соціальними партнерами – ХОБФ (Харківський обласний благодійний фонд) «Соціальна служба допомоги» фахівці бібліотеки завітали в дитяче містечко «Отрадное», що розташоване у мальовничому куточку Лісопаркової зони міста Харкова.
Містечко дуже вразило своєю охайністю, свіжим повітрям та наче намальованими будиночками, нетиповими для Харкова – дерев’яними, із червоною черепицею, дерев’яними балконами.

 


Усе тут зроблено для дітей і заради дітей. Територія хоч і невелика, але комфортна для проживання: ось вам і спортивний майданчик, і зона для відпочинку з піччю-барбекю.

Зараз на території 5 двоповерхових будинків сімейного типу, в одному з них облаштували літній дитячий табір.
Розпочалася наша зустріч із привітань та знайомства у формі гри. Потім  - ігри-естафети, ігри-руханки, конкурс на знання дитячих пісень.
Не забули і про книги. Головна тема зустрічі  – розмова про найкращих друзів людини, про собак та майстер-клас з виготовлення паперової собаки. Не залишили  нікого байдужим і невеличкі подарунки, вигоповлені дбайливими руками бібліотекарів.
Час спливав непомітно, розлучатися не хотілося. Тож ми, знайшовши нових  друзів, вирішили продовжити знайомство та неодмінно зустрітися ще.


Довідка:
ХОБФ «Соціальна служба допомоги» заснована в 1996 році.
Місія – доброчинна діяльність для верств населення, що потребують соціального захисту та допомоги в м. Харкові та в Харківській області.
Напрямки діяльності: надання благодійної допомоги соціально незахищеним верствам населення, до яких належать діти-сироти, кризові, багатодітні та малозабезпечені родини, вимушені переселенці.

 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх