arch

Бібліовісті

Квест у лісі «Місія нездійсненна – 2»


IMG 20190603 114934Врятувати світ? Легко!!! Це довели учні пришкільного табору "Пісочинського ліцею "Мобіль", які 3 червня пройшли усі випробування із квесту «Місія нездійсненна», підготовленого фахівцями Харківської обласної бібліотеки для дітей. Квест проходив на свіжому повітрі, у сосновому лісі поблизу мальовничого берега річки. А це означає, що було де розважитися усім дітлахам, що вже занудилися за партами упродовж усього навчального року.Більше трьохсот п’ятдесяти дітей зібрались на майданчику біля ліцею, де кожна команда отримала пакети спеціального призначення, а капітани дізналися шокуючу новину – наш світ в небезпеці, вчені розробили формулу щастя, і лише вони, учні пришкільного табору можуть допомогти! Орієнтуючись за мапою, кожна команда пройшла свій шлях до перемоги.

Які ж складні були випробування! І фізичні вправи, і на розвиток логіки та кмітливості, і на орієнтацію у просторі, і на винахідливість, і навіть на застосування сили. Додайте сюди ще нестерпну спеку, і ви зрозумієте, наскільки нашим юним читачам було нелегко. Та вони впорались. Втомлені, щасливі та задоволені, відкопавши «скарб» поверталися до школи, де на них чекала нагорода – розроблена креативними вченими всесвіту «Космоподячність».
Того ж дня на форумі ліцею з’явилися відгуки батьків:


«Квест был на такую тему: все отряды (команды) спасали Землю от инопланетных существ.Всего было 10 станций, на каждой – свои задания. Ребята справились, все большие млодцы! В конце нашли «волшебную капсулу» И Каждый отряд получил граммоту. Квест был в рамках всей школы! Самое главное – это то, что детям было интересно, и понравилось!»


«Квест – супер!!! Весь вечер слушаем ребенка!!! Очееееееень понравилось, спасибо организаторам и всем, кот. принимали участие! Вы – молодцы – такой день незабываемый детям организовали!!»


Вже другий рік поспіль спеціалісти бібліотеки готують та проводять власними силами такий масштабний захід, для якого потрібні не лише цікаві завдання, а й людські ресурси. Цьогоріч нашими помічниками стали вчителі Пісочинського ліцею "Мобіль" та батьки дітей, що там навчаються. Ми щиро вдячні усім за підтримку та допомогу.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх