arch

Бібліовісті

Година скорботи “Чорнобиль! Забути його не дозволя майбутнє”

accident chernobyl22, 24 та 26 квітня 2019 р. для учнів ЗОШ№1, вихованців Харківського обласного вищого училища фізичної культури та спорту і студентів Харківського механічного технікуму співробітники Харківської обласної бібліотеки для дітей проведуть меморіальний захід, присвячений 33 – річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС (26 квітня).

В першу чергу, під час бесіди слухачі дізнаються, як у процесі бурхливого розвитку науки та технологій, поряд із новими можливостями, з’явилися нові загрози існуванню людства, зокрема, атомна енергетика. Присутні почують, як 30 років тому у життя квітучого українського Полісся увірвалася стихія «мирного атома», зокрема, торкнуться хода аварії атомного реактора у Чорнобилі та сторінок ліквідації наслідків катастрофи сотнями тисяч героїчних ліквідаторів-«чорнобильців».
Особлива увага присутніх буде звернена на постаті наших сучасників – пожежних Чорнобиля, які загасили вогонь після вибуху ядерного реактора, ціною свого життя та здоров’я заслонили людство від атомної стихії.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх