arch

Бібліовісті

Презентація книги Ірини Август «Любов у законі: місто, гроші та собаки»

IMG 9180

4 березня до Всесвітнього дня котів у Харківській обласній бібліотеці для дітей було відкрито дві виставки світлин «Кожній тварині – затишний будинок!», «Чотирилапі друзі бійців АТО» та виставку дитячих малюнків «Братам нашим меншим – турботу і любов» від студій «Відродження», «Сто фантазій».
Також було презентовано книгу Ірини Август «Любов у законі: місто, гроші та собаки» для учнів старших класів ЗОШ № 36 та педагогічного ліцею №4. Авторка книги – волонтерка, аудитор, юрист Ірина Август – непересічна особистість, що займає активну громадську позицію у справі захисту тварин, провела паралелі між відношенням до безхатніх тварин у Харкові, Львові та Кривому Розі, акцентуючи увагу на чинному законодавстві та жорстокості людини. Криворізька гостя Олена, представник із захисту тварин навела приклади доброго ставлення до цієї категорії тварин в своєму місті.

Присутні уважно слухали зоопсихолога Наталю, яка детально розповіла про мову собак та дала багато корисних й практичних порад про те, як правильно поводитися із тваринами чи то дикими, чи домашніми.
IMG 9188Також фахівцем бібліотеки було презентовано нову екскурсію музею АТО «Блокпост пам’яті. Харків» на тему «Тварини – герої в зоні ООС», що супроводжувалася електронною презентацією. Зворушливі історії про котиків, собак, папугу, морських свинок, лисеня, качурів не залишили байдужим нікого.
Серед гостей бібліотеки були і представники ЗМІ: відома журналістка, волонтерка, патріотка Тетяна Бабіна із друзями. Вона зробила відеосюжет, який незабаром можна буде побачити на харківському телеканалі у передачі «Грані часу».
IMG 9159Наостанок були вручені грамоти дітям – учасникам виставки малюнків «Братам нашим меншим – турботу і любов», на яких із задоволенням залишила свій автограф Ірина Август.
Сподіваємось, що наш захід спонукає молодь, наше майбутнє покоління, до дбайливого ставлення до тварин і ми в майбутньому не матимемо приводів для зустрічі з охорони безхатьків.
 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх