arch

Бібліовісті

Зустріч з дитячою письменницею Юлітаю Ран

 

DSC08598-1Що таке арт-буки? Які вони бувають, як виглядають і чи можна самому створити такий витвір? Про це дізнавалися наші юні читачі, учні 2-Б класу ХЗОШ№36, 7 лютого під час зустрічі з однією з авторів цих незвичних видань, талановитою режисеркою, дитячою письменницею та яскравою особистістю Юлією Тараненко.

 


DSC08555-1Юліта Ран, саме під таким псевдонімом відома читачам наша гостя, розповіла про свої останні книги «Не бійся боятися», «Мандрівні казки», «Чарівні речі» та познайомила з їхнім змістом. Вражаючі ілюстрації казок до книги «Чарівні речі» – фотографії пластилінових картин художниці й викладача Харківського національного університету мистецтв імені Івана Котляревського Дар’ї Кушніренко – не залишили байдужим нікого з дітей. Разом із Юлітою діти шукали пластилінового кота, співпереживали героям казок, вчились боротися зі своїми страхами, відгадували загадки й отримували невеличкі подарунки.
Юлита РанВдячні читачі подарували нашій гості гарну листівку, зроблену на занятті гуртка «Зумійко». На ній кожен залишив частинку себе – намалював свої емоції від зустрічі. І чого тут тільки не було: і сонечка, і квіти, і серця… Малюнки яскраво засвідчили, що наші читачі захопилися творчістю автора і з нетерпінням чекатимуть наступних зустрічей.

 

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх