arch

Бібліовісті

«Святий угодник йде до нас» День другий

 

IMG-118 грудня, напередодні великого свята, на яке очікує кожен християнин, ми вирішили до своїх давніх друзів – вихованців Ржавецького психоневрологічного інтернату.
Ігрова програма, яку підготували співробітники бібліотеки, швидко захопила усіх присутніх. Яскраві герої свята «Святий угодник йде до нас» разом із вихованцями інтернату грали, танцювали, «пекли» смачнючий торт, рахували, плескали в долоні та тупотіли ногами, граючи в руханки. Поява героя, який виконував роль Святого Миколая, викликала водночас і захват, і сумнів. Довелося розкрити таємницю і представити його помічником, адже справжній Святий має більш поважні справи.

IMG-28905f2e8e6852244dce999aa0b10901-VМиколай розгорнув «Чарівну книгу добрих справ» і зачитав адресовані йому щирі дитячі послання, розмальовані безпосередніми малюнками. Вихованці Ржавецького інтернату теж мали змогу продемонструвати свої творчі здібності: за допомогою Миколая, який обводив фломастером їхні долоні на папері, вони зробили своєрідні листи-послання до Святого Угодника.
Щохвилини свято набирало нових обертів: все більше було охочих повідомити про свої добрі справи, поспілкуватися із Миколаєм, станцювати для нього, розповісти вірш або просто потиснути руку. За це кожен отримав подарунок.
Зустріч добігла кінця, але добрі справи робити ніколи не пізно. І ми продовжуємо наші зустрічі, на які чекають ще багато дітей.
За цю поїздку хочемо висловити величезну подяку БО «БФ Волонтери: Дорослі-Дітям», особисто Віталію, за те, що взяв на свої плечі дорожні клопоти та надавав усіляку моральну та фізичну підтримку творчій трупі, та Колінці, волонтеру із організації «Православна молодь Харкова», за креативність, уміння «заряджати на позитив».

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх