arch

Бібліовісті

«Соціальне проектування та грантрайтинг»

 
21221214 грудня в ННІ «Каразінська Школа Бізнесу» відбулася практична спеціальна сесія «Соціальне проектування та грантрайтинг» з практиками для представників громадськості, які ініціюють і реалізують соціальні проекти в місті Харків, бути присутній на якій мала нагоду і фахівець Харківської обласної бібліотеки для дітей.
На сесії були присутні викладачі й організатори «OpenGrantsSchool», викладачі Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, слухачі та переможці грантових проектів, а також ті, хто лише збирається навчатися.

Відкрили захід начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, директор Каразінського центру підприємництва Денис Давидов і керівник ХМБФ «Благо», представник Експертної ради конкурсу і спікер Open Grants School Володимир Казусь.
Вікторія Грецька-Миргородська презентовала методичне видання «Соціальне проектування і грантрайтінг», яке стало результатом дворічної роботи спікерів школи соціального проектування і грантрайтінга Open Grants School і було розроблено спеціально для слухачів школи і громадських організацій, які шукають кошти на реалізацію своїх соціальних ініціатив.
Також Вікторія Грецька-Миргородська привітала усіх присутніх із вдалими проектами, окреслила успіхи та досягнення, нагородила переможців Міського конкурсу інноваційно-інвестиційних та грантових проектів цінними призами та грамотами, запросила новачків до навчання у наступному році та побажала присутнім наснаги в отриманні грантових коштів.
В рамках освітньої частини заходу доцент кафедри креативної педагогіки та інтелектуальної власності Української інженерно-педагогічної академії Валерія Тіманюк провела лекцію щодо захисту прав інтелектуальної власності, а бізнес-тренер з ораторської майстерності, психолог Дмитро Ляховецький провів з присутніми яскравий бізнес-тренінг «Як розкрити тему виступу за 1 хвилину».
Сюрпризом для присутніх стала кінолекція «Харків – це звучить гордо!» від переможця міського конкурсу іміджевих проектів ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв» і ТТО «Книга рекордів Харкова». 20-ти хвилинний фільм про Харків вперше був представлений широкій громадськості в рамках проекту «Kharkiv Cinema» від ГО «Альянс ініціатив».

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх