arch

Бібліовісті

Зустріч з видавництвом «Vivat»

DSC08263Як зробити книгу? Хто над нею працює, перш ніж вона потрапить до читача? Про це дізнавалися наші маленькі читачі, учні молодших класів ЗОШ № 39, 6 грудня 2018 року під час зустрічі в Харківській обласній бібліотеці для дітей із представниками видавництва «Vivat».
Фахівці бібліотеки продемонстрували юним читачам власноруч зроблені буктрейлери за книгами Анастасії Альошичевої «Пупусяки в ореховом лесу» та «Поні Фіалка і чарівний колодязь» видавництва «Vivat».

DSC08278Наша гостя, Олена Рибка – харківська письменниця, співробітник видавництва «Vivat»,DSC08278 співзасновник мистецького об’єднання «Бочка», член оргкомітету фестивалів «Йогансен-fest» розповіла в ігровій формі про те, як створюються книги, скільки людей бере участь у цьому нелегкому процесі. Кожен з присутніх зміг взяти участь і у наступній грі – «Мішковинка», ознайомившись при цьому із книгою юного автора, нашого читача Микити Лукаша, – «Мішечок історій Мішковинки». Запропонувавши малечі передивитись щойно випущені з друку книги,  Олена Рибка разом із дітьми почитала вірші з книги «Раз овечка, два овечка», з’ясувала, що може трапитися по дорозі до школи та чому не виконуються домашні завдання, пофантазувавши разом із авторами книг «Курйози, що трапляються по дорозі до школи», «Я не виконав домашнє завдання,бо…» та познайомила із Афиновим ведмедиком, якому дуже подобалось ходити до бібліотеки…
 І хоча час вже давно було вичерпано, дітлахи оточили нашу гостю, фотографувалися і роздивлялися разом із нею яскраві книжки видавництва «Vivat».
Дякуємо нашим гостям та друзям, які зробили таке незабутнє свято для наших користувачів і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх