arch

Бібліовісті

Засідання методичного об'єднання шкільних бібліотекарів навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування

IMG 20171221 100830-121 грудня 2017 р.  на базі Харківської обласної бібліотеки для дітей відбулося засідання методичного об'єднання шкільних бібліотекарів навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування «Особливості систематизації та обробки документів за УДК».
Фахівці ХОБД активно долучилися до роботи методичного об’єднання. Бібліографом I категорії сектору комплектування та обробки літератури Огурцовою Л. В. надана консультація «Упровадження УДК у  практику роботи шкільної бібліотеки».

Також шкільні бібліотекарі під час консультації завідуючої сектором прогнозування та інновацій ХОБД Лупіцької В.М. «Сучасна українська дитяча література та книга у дзеркалі премій, конкурсів та рейтингів» мали змогу ознайомитися з основними тенденціями розвитку літературного процесу в Україні та отримали методико-бібліографічні матеріали відповідної тематики.
Завершилось засідання професійним діалогом «Грані взаємодії ОКЗ «ХОБД» та інтернатних ЗНЗ обласного підпорядкування. Пошуки нових векторів співпраці». Модераторами діалогу виступили завідувачка відділу підтримки сімейного і дитячого читання Т. І. Настенко й завідувачка сектору прогнозування та інновацій В. М. Лупіцька.
Бібліотекарям було запропоновано продовжити діалог та відповісти на запитання анкети «Соціальне партнерство очима шкільного бібліотекаря».
Колектив бібліотеки вдячний за високу оцінку роботи та нагородження почесною грамотою та подякою.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх