arch

Бібліовісті

Семінар-практикум для шкільних бібліотекарів

DSC0875229 листопада 2016 р. провідний бібліотекар Харківської обласної бібліотеки для дітей Кірнос С. А. взяла участь у  семінарі-практикумі для шкільних бібліотекарів на тему:

«Формування національної свідомості школярів засобами роботи шкільного бібліотекаря», що відбувся
на базі ХЗОШ № 88.

Бібліотекар ознайомила слухачів з досвідом національно-патріотичного виховання дітей засобами інформаційно-комунікаційних технологій, набутим обласною бібліотекою  для дітей. Розповіла про нові форми та засоби популяризації літератури і читання, такі як буктрейлер, віртуальна книжкова виставка, ведення буктубу, створення лонгрідів та біліотрансформерів тощо.

__________________________________________________

 

29.11Учасники семінару відзначили буктрейлери на твори сучасних українських письменників, після перегляду яких відразу виникає бажання  взяти до рук саме цю  книжку.

Біліотрансформери «Слово, ім’я якому Перемога», присвячений Україні у Другій світовій війні, а також «Запобігти. Врятувати. Допомогти» з основ цивільного захисту націлені на практичну допомогу у роботі шкільних бібліотекарів. Вразила слухачів і кількість різноманітних сервісів у мережі інтернет, що дозволяють створювати цікаві та інтерактивні книжкові виставки, інформаційні матеріали для користувачів бібліотек.

Сподіваємося, наш досвід стане в пригоді нашим колегам у спільній справі виховання гідних громадян України.

Сайт школи

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх