Інформаційно-бібліографічні матеріали 2020

 

 
Інформаційний лист присвячений 150- річчю з дня народження Євгена Патона – видатного вченого у галузі зварювання, засновника вітчизняного мостобудування, заслуженого діяча науки України, професора, академіка, фундатора і першого керівника Інституту електрозварювання АН України.
 
 

 


 Пропонуємо познайомитися з героїнею першої книги з серії «Петронелла» Сабіни Штедінґ симпатичною та неперевершеною  Петронеллою. Це цікава і смішна історія про витівки кумедної відмочки. Видання розраховано на дітей молодшого та середнього шкільного віку.
 
 
 

репресии

"Великі жертви твої Україно"  (до Дня пам'яті жертв політичних репресій) : бібліографічний онлайн-огляд / ОКЗ "Харківська обласна бібліотека для дітей" ; уклад. Н. Збруєва. - Х., 2020.- 9 с.

Щороку у третю неділю травня Україна відзначає День пам'яті жертв політичних репресій. Цього року цей день випадає на 19 травня. До вашої уваги пропонується низка творів, як дослідницьких так і художніх про події того часу.

 

 
 
 
Агату Крісті повсякчас називають «Королевою детективів». Щоб у цьому переконатися, ми підготували невеличку підбірку дивовижних фактів про життя та творчість письменниці, а також здійснимо огляд найкращих детективів Агати Крісті.
Видання призначене для учнів середніх та старших класів, батьків, учителів.
 

Вверх