Видання 2018

stegkamiБібліографічними стежками ХОБД: бібліографічний покажчик. – доп. до 1-го вип. / ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для дітей»; уклад. Н.М. Збруєва. – Харків, 2018.– 21 с.
У бібліографічному покажчику висвітлені різні аспекти діяльності Харківської обласної бібліотеки для дітей: публікації в періодиці, перелік бібліографічних та методико-бібліографічних видань різноманітної тематики у період 2014-2018 років.
Покажчик адресований бібліотечним працівникам, а також усім, хто цікавиться минулим та сучасним життям бібліотеки.

 

 

 


 

biologijaБібліотека науково-популярної літератури з біології  для школярів і не тільки : інформаційно-рекомендаційний покажчик для дітей мол. та серед. шк. віку / ОКЗ “Харківська обласна бібліотека для дітей” ; уклад. Г. Чебослаєва ; ред. С. Загревська. – Х., 2018. – 17 с.

Видання знайомить із серією захопливих книг з популярної біології.
Інформаційно-рекомендаційний покажчик розрахований на дітей молодшого, середнього шкільного віку, батьків та організаторів дитячого читання.

 


 

BertramРюдігер Бертрам : інформаційний лист / ОКЗ “Харківська обласна бібліотека для дітей” ; уклад. Г. Чєбослаєва, – Х., 2018. - 7 с. (PROчитання)
Видання знайомить із серією захопливих книг для підлітків сучасного німецького письменника Рюдігера Бертрама.
Інформаційний лист розраховано на дітей середнього шкільного віку, батьків та організаторів дитячого читання. 

 

 

 


патріотичне виховання“Патріотичне виховання молодого покоління українців” : рекомендаційний список літератури / ОКЗ “Харківська обласна бібліотека для дітей” ; уклад. Н. Збруєва. – Х., 2018. – 15 с.

Рекомендаційний список літератури призначається для вчителів, вихователів та організаторів виховної роботи.

 

 

 

 

 

Вверх