У Харківській обласній бібліотеці для дітей консультує психолог.
Якщо перед вами постала проблема психологічного характеру,
яку важко вирішити самотужки,
Ви можете зустрітися з ним у бібліотеці особисто або поспілкуватися у режимі онлайн.
Наш психолог обов’язково дасть кваліфіковану пораду.

Розвиваюче заняття «Креативність у кожному з нас!»

SAM 2369Креативність – слово, яке сьогодні у всіх на вустах. Креативність – це здатність створювати й знаходити нові оригінальні ідеї, відхиляючись від прийнятих схем мислення, успішно вирішувати завдання нестандартним чином. Це бачення проблем під іншим кутом та їх вирішення унікальним способом.
9 листопада 2018 року практичний психолог Харківської обласної бібліотеки для дітей завітала до дітей-підлітків приймача-розподільника для дітей ГУМВД України в Харківській області з розвивальним заняттям «Креативність у кожному з нас!».

 

 


Креативне мислення має цінність в науці, культурі, мистецтві, – словом, у всіх динамічних сферах життя, а хочеться зазначити, що це так важливо для наших дітей, бо вони шукають свій шлях саме в цих напрямках! У цьому і полягає її неабияка вага для суспільства. Розвинути в собі творчі здібності та креативність людина може в будь-якому віці, незважаючи на стать чи соціальне становище.
Команда фахівців Харківської обласної бібліотеки для дітей на чолі з психологом систематично долучається до проведення різноманітних заходів і з великою віддачею співпрацює з дітьми, що потрапляють у різні складні життєві обставини.
Фоторепортаж