У Харківській обласній бібліотеці для дітей консультує психолог.
Якщо перед вами постала проблема психологічного характеру,
яку важко вирішити самотужки,
Ви можете зустрітися з ним у бібліотеці особисто або поспілкуватися у режимі онлайн.
Наш психолог обов’язково дасть кваліфіковану пораду.

Command style. Таємниця зеленого вагончика

IMG-f6f8fb601c791a675b5fab478d1bd68e-VП’яте заняття проекту "Command style".

Вагончик зеленого кольору приховував зображення затишного будиночку, а розумні дошкільники з’ясовували, яку саме життєву мудрість їм необхідно зрозуміти.

На цьому занятті барвистий потяг зупинився на станції «Місце сили». Вийти на зупинці могли лише діти з чистими думками та почуттями. Тож, за допомогою чарівних срібник кульок, мандрівники влаштували «особистісні прибирання». Дивовижні пристрої, немов пилосмокти, втягували у себе те неприємне, що хвилювало малечу.

_________________________________________

Фото:

 У дивовижному Місці сили хлопчики і дівчатка познайомилися із незвичайними м’якими чоловічками – ляльками-намистинками. Вони були унікальні й неповторні, як і всі учасники нашої подорожі. Чоловічки мріяли відвідати найкращий, найзатишніший будиночок, де можна було відчути себе у безпеці, відновити сили, наповнитися енергією та натхненням. З радістю і щирістю дітлахи допомогли їм виконати це бажання – побудували найприємніші і найбезпечніші хатинки.

 

У кожної людини обов’язково повинно бути найулюбленіше місце, де вона могла б усамітнитися, поміркувати, відчути затишок і безпеку, наповнитися ресурсом. В цьому місці немає хвилювань, тільки спокій та натхнення. І, якщо трапиться щось неприємне чи хвилююче, людина завжди може подумки направитись в цей чарівний простір, щоб наповнитися енергією. Мабуть, зелений вагончик хотів поділитися з нами саме цією мудрістю!

24 квітня 2018 року