Анонс конкурсів

IІ Всеукраїнський конкурс із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих»

 

Конституція для всіх і великих і малих до Дня Конституції УкраїниНаціональна бібліотека України для дітей оголосила про ІІ Всеукраїнський конкурс із правового просвітництва
«Конституція для всіх: і великих, і малих» до Дня Конституції України


Організацію проведення Конкурсу у Харківській області здійснює ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для дітей».
Координатор Валентина Михайлівна 099 447 84 31.

Конкурс проводиться з 27 лютого до 28 червня 2023 року.


Конкурсним завданням є створення колективного відеоролику-презентації, на якому колектив дітей декламує статті книжки «Конституція для всіх: і великих, і малих», які самостійно обирає для виконання завдання.


Витяг з цієї книжки доступний на сайті НБУ для дітей за посиланням: https://chl.kiev.ua/MBM/Book/View/717#page/1/mode/2up
У Конкурсі беруть участь колективи (у т.ч. класи) дітей молодшого та середнього шкільного віку від 6 до 12 років. Допускається безпосередня участь у відеоролику одного дорослого.

Вимоги до конкурсної роботи:

колектив декламаторів не менше 5 дітей на один сюжет; творчий підхід та театралізація;
художнє оформлення,
доповнене декоративними елементами,
музичним супроводженням,
фотоколажем тощо;
відеозйомка МР-4 формату;
розташування камери — горизонтальне;
якість відео — за стандартами YouTube;
тривалість — не менше 120 і не більше 300 секунд.


Готові відеоролики бібліотекарі, класні керівники або законні представники (у т.ч. батьки) групи учасників до 15 червня направляють до НБУ для дітей через Google-форму.

Надсилаючи відеоролик, керівник, батько/мати чи законний представник погоджується з оприлюдненням відеоролику та надає організаторам Конкурсу згоду на його вільне та безкоштовне використання (у т.ч. демонстрацію у мережі та на телебаченні, повністю або частково) для потреб правоосвітньої діяльності.
Відеоролики, які не відповідають умовам, що визначені цим Положенням, та з неповними відомостями про учасників колективного сюжету, не братимуть участі у Конкурсі.
Відеоролики розміщуються для публічного перегляду на інформаційних ресурсах Конкурсу протягом 5 днів від дня надходження, із зазначенням під кожним відео населеного пункту та області проживання учасників, школу та клас або назву творчого колективу. Контактні телефони та адреси керівників, що підготували сюжет, не оприлюднюються.
Усі учасники отримають сертифікат учасника Конкурсу.
Переможці Конкурсу нагороджуються спеціальним дипломом та примірником книги «Конституція для всіх: і великих, і малих» з автографом авторів.

 ПОЛОЖЕННЯ

 

Вверх