arch

Бібліовісті

Квест «Місія нездійсненна» у лісі

kvestНарешті довгоочікуване літо й канікули! А от для співробітників Харківської обласної бібліотеки для дітей  це пора роботи на свіжому повітрі, так званий open-air, адже влітку починають активно діяти пришкільні та оздоровчі табори. Саме для учнів такого табору у Пісочинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів «Мобіль» наші спеціалісти 31 травня 2018 р. організували незвичайний квест «Місія нездійсненна», який проходив у лісі поблизу навчального закладу. Це була наймасштабніша подія цього літа, адже цього разу у квесті брали участь не один загін, і не два, а цілих дванадцять!!!

Ми на Facebook

Близько трьохсот дітей зібрались на майданчику перед школою і почули, що вони сьогодні мають виконати нездійсненну місію – врятувати планету, склавши формулу, уламки якої впали у лісі. Озброївшись необхідним «пакетом агентів», команди вирушили на пошуки формули. У лісі на них чекали тринадцять агентів,  віднайти яких було ой як непросто. Долаючи різноманітні перепони, повзаючи між мотузками, шукаючи підказки, чарівні коробки, лева, співаючи пісні, блукаючи у «Печерах троля» та розшифровуючи різноманітні послання, діти таки змогли скласти формулу та відкопати чарівні капсули. Але це ще був не кінець. Потрібно було ще подати знак, що саме ми, українці, віднайшли формулу порятунку людства. Цим знаком був Герб України, який потрібно було скласти з отриманих кожною командою балів – жовтих та блакитних шишок.
Цей квест мав на меті не лише розважальний характер, а ще й навчив дітей орієнтуватися на місцевості, працювати в команді, виявляти кмітливість, спритність, влучність, ерудованість, креативність, спостережливість та ще багато чого.
Учасники заходу і діти, і вчителі втомлені, але щасливі, сповнені позитивних емоцій поверталися з лісу до школи, знаючи, що їхня місія – врятувати людство – виконана.
Бібліотека висловлює подяку волонтерам, студентам Харківської державної академії культури, громадській організації «Древо Життя» та харківській поетесі, барду Елеонорі Еммануїлівні Булгаковій за активну співпрацю та участь у квесті.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Вверх