arch

Бібліовісті

Виставка дитячого малюнка «Карнавальні Фантазії»


Зимового суботнього ранку 21 січня 2017 р. у Харківській обласній бібліотеці для дітей – не проштовхнутися. Тут зібралися малюки з батьками та друзями – вихованці творчої студії «Сто фантазій» зі своїм незмінним керівником Наталією Кулинич – на відкриття новорічної виставки «Карнавальні Фантазії».

 

 

ФОТО

___________________________________________


  Загальновідомо, що найбільш загадковим та  улюбленим святом, як для дітей, так і для дорослих, є Новий рік. Ось і наші маленькі мрійники та фантазери своє бачення новорічного карнавалу втілили на папері строкатими та різноманітними, веселими та барвистими, зворушливими та по-дитячому наївними портретами та сюжетами.
DSC01596-1  Ці фантастичні зимові композиції та портрети друзів, які начебто щойно зібралися на веселий новорічний карнавал, викликали щире почуття захоплення серед відвідувачів виставки.
  Виставка тішить око яскравістю фарб, абсолютною оригінальністю образів, творчим баченням дітей. Яскраві, бурхливі кольори й мудрі цікаві ненав'язливі малюнки дітей заряджають глядачів позитивними емоціями та сильною енергетикою.

Карнавальні Фантазії


  Відкрили виставку фахівці бібліотеки, вони ж вручили кожному малювальнику диплом учасника виставки.
  Призи глядацьких симпатій дісталися трьом авторам малюнків, які набрали найбільшу кількість голосів від гостей бібліотеки.
DSC01693-1  А головним подарунком для усіх учасників та гостей став спектакль дитячої театральної студії «Cicada» – «Ох, уже ця Пеппі!» за мотивами книги Астрід Ліндгрен «Пеппі Довгапанчоха».

ФОТО


  Ця незвичайна дитяча театральна студія під керівництвом Тетяни Крохмаль з'явилася минулого літа, а з вересня вже перемістилася до нашої бібліотеки. Серед талановитих акторів ми бачимо не тільки звичайних дітей, а й особливих, «сонячних», з синдромом Дауна. Юні творчі особистості прекрасно уживаються на одній сцені, годинами можуть репетирувати. Діти не помічають відмінностей між собою і завжди разом радіють, коли їх постановки зривають овації.
  Спектакль-подарунок, неймовірна дивовижна історія про рудоволосу дівчинку Пеппі із гарячим і сильним серцем, з якою ніколи не буває нудно і сумно, подарував нашим гостям море веселих позитивних хвилин. Упродовж усієї вистави юні художники та їхні батьки сміялися від душі та плескали, не шкодуючи долонь.
  Відкриття виставки ознаменувало новий етап – відтепер і до кінця лютого її можна побачити у стінах нашої бібліотеки. «Вернісаж у фоє»  запрошує і вас переглянути веселі безпосередні талановиті роботи, які здатні заряджати  позитивним настроєм і викликати посмішку. А посмішка, як відомо, завжди здатна творити дива!

Вверх